Email Us info@arquimund.com
CALL US NOW FOR
YOUR INQUIRY
+34 675 43 43 83

Remodelació i renovació

Renovar vol dir restaurar per arribar a una bona reparació. En altres paraules, els edificis abandonats o les cases inadequades de vegades es consideren en ruïnes. La renovació de l'edifici vol dir restaurar aquesta estructura que es trobava en una condició ruïnosa.

La renovació acostuma a ser subtil i millorar un edifici o casa existent. També, poden ser intenses, com una reconstrucció. Cal tenir en compte que la reconstrucció, que implica renovació, sovint es refereix a la renovació o reparació d'una estructura existent, substituint-ne una antiga per una de nova.

Remodelar significa canviar l'estructura o la forma d'alguna cosa. Si voleu renovar el vostre bany, voleu canviar-ne l'aspecte. Si voleu renovar el vostre bany, esteu buscant reparar-lo o millorar-lo.

Quina és la diferència bàsica entre renovar i remodelar?

En definitiva, la remodelació és una tasca més gran que implica la construcció i possiblement canviar la disposició i la finalitat de l'espai. Renovar significa mantenir l'habitació principal tal com s'ha previst mentre es completa l'actualització. La diferència principal és la profunditat dels canvis. Reformar significa actualitzar una estructura existent amb canvis estètics, mentre que la remodelació implica reestructuració mitjançant l'enderroc i la construcció.